Veikkausliigan kuukauden pelaaja tulee Kuopiosta

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet KuPS:n Ilmari Niskasen kuukauden pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu KuPS:n Jani Honkavaara.

Niskanen pelasi elokuussa viidessä Veikkausliigan ottelussa. Niskanen viimeisteli otteluissa kolme maalia sekä antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä.

KuPS otti elokuun viidestä ottelusta neljä voittoa ja yhden tasapelin maalierolla 13–2. Joukkue aloittaa sunnuntaina 15.9. käynnistyvän Veikkausliigan mestaruussarjan toiselta sijalta, vain kaksi pistettä jäljessä kärkipaikkaa pitävästä FC Interistä.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin neljä pelaajaa KuPS:sta, kolme FC Interistä ja kaksi RoPS:sta. IFK Mariehamnista ja Ilveksestä nimettiin molemmista yksi pelaaja kuukauden joukkueeseen.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Ilmari Niskanen ja Jani Honkavaara palkitaan sunnuntaina 15.9. Savon Sanomat Areenalla pelattavassa ottelussa KuPS – HJK.

Veikkausliigan elokuun joukkue (4-4-2):

Antonio Reguero (RoPS)
Niko Markkula (FC Inter) – Rick Ketting (IFK Mariehamn) – Vinko Soldo (KuPS) – Luis Carlos Murillo (KuPS)
Petteri Pennanen (KuPS) – Naatan Skyttä (Ilves) – Lucas Lingman (RoPS) – Mika Ojala (FC Inter)
Ilmari Niskanen (KuPS) – Timo Furuholm (FC Inter)

Kuukauden pelaaja: Ilmari Niskanen (KuPS)
Kuukauden valmentaja: Jani Honkavaara (KuPS)

Lähde: Veikkausliigan tiedote