Sebastian Aho onnistui maalinteossa viime yönä. Ikävämpänä uutisena oli Mikko Rantasen loukkaantuminen.

Aho oli johdattamassa Carolinaa voittoon, kun se nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta 4-2-voitoon. Aho iski voittomaalin ylivoimalla pari minuuttia ennen loppua.

Mikko Rantanen loukkaantui, kun Colorado hävisi Edmontonille 2-6. Rantanen joutui jättämään ottelun kesken toisessa erässä jouduttuaan kovan taklauksen kohteeksi. Ennen loukkaantumistaan Rantanen syötti Coloradon avausmaalin ja Artturi Lehkonen sai syöttöpisteen toiseen maaliin.

Matias Maccelli syötti yhden maalin, kun Arizona kaatoi mestari-Vegasin 7-4. Ukko-Pekka Luukkonen oli mies paikallaan, kun Buffalo voitti Philadelphian 4-2. Luukkonen koppasi kiinni 32 kiekkoa.

NHL:n viime yön tulokset:
Detroit-Rangers 3-4
Carolina-Washington 4-2
Buffalo-Philadelphia 4-2
Edmonton-Colorado 6-2
Arizona-Vegas 7-4
Anaheim-Seattle 1-3

Viaplay esittää kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä.