NHL:n runkosarjan viimeiset ottelut pelattiin viime yönä ja Brad Lambert pääsi tekemään debyyttinsä. Samalla hän avasi heti pistetilinsä.

NHL:n runkosarja saatiin päätökseen viime yönä ja Lambert pääsi debytoimaan Winnipegin paidassa. Lambert sai jääaikaa noin 14 minuuttia ja avasi pistetilinsä yhdellä syöttöpisteellä. Lambert on Winnipegin vuoden 2022 NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen varaus.

Mikael Granlund päätti kautensa 13 ottelun peräkkäiseen pisteputkeen, mutta sekään ei riittänyt, kun San Jose päätti kautensa 1-5-tappioon Calgarylle.

Mikko Rantasella oli mahdollisuus tehdä uusi yhden kauden piste-ennätyksestä, mutta jäi siitä niukasti, vaikka teki maalin Coloradon voittaessa Edmontonin 5-1.

Rantanen tilastoi toisena kautena peräkkäin yli 100 pistettä (42+62=104). Hän jäi kuitenkin pisteellä viime kauden (55+50=105) piste-ennätyksestään. Artturi Lehkonen syötti Coloradon avausmaalin. Colorado iski taululle jo ensimmäisen reilun kympin aikana 4-0. Justus Annunen torjui Coloradon maalilla 25 kertaa.

NHL:n viime yön tulokset:
Minnesota-Seattle 3-4
Winnipeg-Vancouver 4-2
Calgary-san Jose 5-1
Colorado-Edmonton 5-1
Vegas-Anaheim 1-4
Los Angeles-Chicago 5-4 ja.

Viaplay esittää kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä.