Joulukuun 17. päivä järjestettävässä ALL IN -nyrkkeilytapahtumassa ottelee suomalaisista naisnyrkkeilijöistä hyvin tunnettu Eva Wahlström. Myös hänen aviomiehensä Niklas Räsänen on mukana tapahtumassa.

Wahlströmilla ja Räsäsellä on molemmilla yksi lapsi entisistä suhteistaan. Se tarkoittaa sitä, että lapset elävät elämäänsä kahdessa kodissa – välillä äidin, välillä isän luona.

Wahlström kertoi Arvokisat-sivustolle, miten hän yhdistää perhe-elämänsä jokseenkin kiireisen ammattinyrkkeilyuran ohella.

– Se menee tosi hyvin. Poika on ollut salilla usein mukana kymmenenpäiväisestä lähtien ja hän harrastaa nyrkkeilyä. Käytännössä teen aika lyhkäisiä työpäiviä, kun on kaksi treeniä päivässä. Ei tässä siis mitään ongelmaa ole. Sama tilanne, kuin muillakin suomalaisilla äideillä, Wahlström kertoi.

Wahlströmilla on seitsemänvuotias Leon-poika entisestä avioliitostaan. Hän erosi lapsensa isästä, SM-tason nyrkkeilijästä Pekka Kaislamasta reilut kaksi vuotta sitten.

Räsänen ja Wahström kihlautuivat joulukuussa 2015.

ALL IN-nyrkkeilytapahtuma järjestetään Helsingin Hartwall Arenalla lauantaina 17.12. Liput tapahtumaan myy Lippu.fi, ja huippuilta on nähtävissä suorana myös Viaplayssa.

Oiva Lonka
Twitter @OivaLonka