FC Hakan maalivahti Liam Hughes edusti Liverpoolia edelliset kolme kautta ja pääsi maistamaan menoa maailman huipulta.

Hughes pelasi Liverpoolin akatemiassa ja pääsi harjoittelemaan seuran edustusjoukkueen kanssa. Hughes pääsi testaamaan torjuntataitojaan muun muassa hyökkääjä Mohamed Salahia vastaan.

– En pysynyt laskuissa kuinka monta maalia Salah teki minulle, mutta kyllä minä muutaman torjunnankin otin, Hughes muistelee Hakan verkkosivujen haastattelussa.

– Harjoitusten laatu ja intensiteetti oli ihan käsittämätön. Harjoituksissa pääsit pelaamaan aivan maailman huippupelaajia vastaan, Hughes jatkaa.

Hughes pääsi myös lähietäisyydeltä imemään oppia Liverpoolin ykkösvahti Alissonilta, joka lukeutuu maailman parhaisiin veskareihin.

– Hän on ihan uskomaton maalivahti. Se laatu millä hän tekee asioita, on ihan käsittämätön. Hän saa kaiken näyttämään niin helpolta. Hänen nopeutensa ja reaktionsa ovat huippuluokkaa ja hän tuntuu olevan aina askeleen peliä edellä. Yritin vain ottaa hänestä oppia niin paljon kuin mahdollista.

Hughes pääsi nauttimaan myös manageri Jürgen Kloppin valmennuksesta.

– Hän on itse asiassa paljon rauhallisempi kuin ehkä TV:n välityksellä voisi saada kuvan. Hän ottaa nuoret pelaajat hyvin huomioon ja on kaikin puolin mukava tyyppi, Hughes kehuu.

Lähde: FC Hakan verkkosivut