Joel Armia rikkoi yhden kauden maaliennätyksensä, kun hän jatkoi vahvaa virettään viime yön NHL-kierroksella.

Armia viimeisteli maalin ja syötti yhden Montrealin murjoessa Philadelphian 9-3. Armia on tällä kaudella viimeistellyt nyt 17 maalia. Hänen entinen maaliennätyksensä 16 oli kaudelta 2019-20. Armia on ollut viime aikoina hyvässä maalivireessä, sillä kahdeksassa edellispelissä on syntynyt kuusi maalia ja kahdeksan tehopistettä.

Teuvo Teräväinen pääsi niin ikään maalin makuun, kun Carolina kaatoi Bostonin 4-1. Mikko Rantanen puuttui Carolinan kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi. Artturi Lehkonen oli tehokkaana, kun Colorado voitti Minnesotan 5-2. Lehkonen teki maalin ja syötti yhden.

Anton Lundell sai nimensä myös maalitilastoon laukoessaan Floridalle maalin 2-0-voitossa Ottawasta. Niko Mikkola sai syötön. Joonas Korpisalo torjui Ottawan maalissa 28 kertaa.

Mikael Granlundin syöttöpiste ei riittänyt, kun San Jose hävisi Calgarylle 2-3. Dallas onnistui ohittamaan 22 kertaa torjuneen Ukko-Pekka Luukkosen kolmasti ja nappasi 3-2-voiton. Roope Hintz syötti yhden Dallasin maaleista ja Henri Jokiharju sai tililleen yhden syötön Buffalon osumaan.

Juuse Saroksen 18 torjuntaa eivät riittäneet siivittämään Nashvilleä voittoon, kun Winnipeg oli jatkoajan jälkeen vahvempi 4-3.

NHL:n viime yön tulokset:
Tampa Bay-Columbus 5-2
Islanders-Rangers 4-2
Detroit-Washington 1-2
Boston-Carolina 1-4
New Jersey-Toronto 2-5
Montreal-Philadelphia 9-3
Florida-Ottawa 2-0
Dallas-Buffalo 3-2
Nashville-Winnipeg 2-4 ja.
Colorado-Minnesota 5-2
Seattle-Arizona 5-0
Anaheim-Los Angeles 3-1
San Jose-Calgary 2-3 ja.

Viaplay esittää kaikki NHL-ottelut suorina lähetykset suorina lähetyksinä.