Florida murjoi Ottawan tennislukemin suomalaispelaajien johdolla ja Joel Armia mätti maaleja.

Eetu Luostarinen ja Aleksander Barkov kirjauttivat kaksi syöttöpistettä ja Anton Lundell taituroi maalin, kun Florida murjoi Ottawan 6-0. Ottawan maalivahti Joonas Korpisalo sai otteluun huonon alun, kun vain reilun 1,5 minuutin jälkeen hän joutui jo kahdesti kaivamaan kiekkoa selkänsä takaa. Korpisalo sai tehdä tilaa toisen erän alussa, kun taakse oli mennyt neljä ja torjuntoja kertynyt 13.

Armia maalasi kahdesti, mutta Montreal hävisi Tampa Baylle 4-7. Armia on nyt tehnyt tällä kaudella 16 maalia. Samalla hän sivuaa yhden kauden maaliennätystään.

Mikael Granlund syötti San Josen maalin, mutta Los Angeles hävisi 1-2. Valtteri Puustinen sai niin ikään syöttöpiste, kun Pittsburgh voitti Washingtonin.

Suomalaisvahdit Juuse Saros ja Justus Annunen olivat vahvassa vireessä johdattaessaan joukkueensa voittoihin. Saros torjui peräti 44 kertaa, kun Nashville kaatoi St. Louisin 6-3. Justus Annunen otti niin ikään 44 torjuntaa Coloradon voittaessa Minnesotan 5-2. Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen saivat itsensä myös maalintekijätilastoon.

NHL:n viime yön tulokset:
Washington-Pittsburgh 1-4
Columbus-Islanders 2-4
Carolina-Boston 1-4
Ottawa-Florida 0-6
Montreal-Tampa Bay 4-7
Nashville-St. Louis 6-3
Minnesota-Colorado 2-5