Bayer Leverkusenin uskomaton kausi sai jatkoa, kun se eteni Eurooppa-liigassa välieriin.

Leverkusen oli voittanut Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa West Hamin kotonaan 2-0 ja kuittasi jatkopaikan hakiessaan 1-1-tasapelin Lontoosta. Leverkusen piti kauden tappiottomien tilin elossa, kun se nousi tasoihin pari minuuttia ennen loppua ja eteni jatkoon yhteistuloksella 3-1.

Lukas Hradecky ei ole tällä kaudella pelannut cupin otteluissa, vaan torjuntavastuuta on kantanut Matej Kovar. Leverkusen varmisti jo aiemmin Bundesliigan mestaruuden ja on raivannut tiensä myös Saksan cupin finaaliin.

Liverpoolin taival Eurooppa-liigassa katkesi, vaikka se voitti toisessa osaottelussa Atalantan 1-0. Atalanta oli hakenut avausosassa kuitenkin 3-0-voiton Anfield Roadilta ja se riitti viemään Atalantan jatkoon.

AS Roma eteni välieriin voitettuaan italialaisjoukkueiden kohtaamisessa AC Milanin 2-1 ja raivasi tiensä neljän joukkoon yhteismaalini 3-1.

Marseillen ja Benfican välisessä ottelussa mentiin rangaistuspotkukilpailuun saakka. Benfica oli voittanut kotonaan 1-0 ja Marseille voitti oman kotiottelunsa samoin numeroin. Kun jatko-ottelu ei tuonut ratkaisua, niin ratkaisu venyi rankkareille. Siinä Marseille oli vahvempi 4-2.

Viaplay esittää kaikki Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä.