F1-kausi jatkuu jälleen viikonloppuna, kun autosirkus matkaa Azerbaidzhaniin. Valtteri Bottas odottaa viikonlopulta paljon.

Bottas on kauden aikana tehnyt hyvää jälkeä, mutta kisaviikonloppuja ovat varjostaneet pienoiset ongelmat joko aika-ajoissa tai kilpailuissa.

– Minulla on Bakusta sekä hyviä että huonoja muistoja, joten toivon tästä tulevan miellyttämpi viikonloppu. On tärkeää, että meillä on ongelmavapaa viikonloppu. Olemme saaneet hyviä tuloksia, vaikka meillä on ollut perjantaisin ongelmia. Jos saamme ne korjattua, niin voimme nähdä pakettimme täyden potentiaalin, Bottas toteaa Formula 1:n kotisivuilla.

Bottas on tehnyt kisoissa tasaisen hyvää jälkeä, mutta huippuonnistuminen antaa odottaa vielä itseään. Hän toivoo sen tulevan Bakussa.

– Tiedämme pystyvämme taistelemaan kohti eturiviä ja sen täytyy olla tähtäimemme. Tällä radalla voidaan nähdä kaoottisia kisoja, joten meidän täytyy olla valmiita käyttämään tilaisuutemme. Sunnuntaista voi tulla hauska.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.