Useampikin naisten maajoukkueen suomalaispelaaja on tehnyt kesän aikana mielenkiintoisia seurasiirtoja.

Englannin Superliigassa pelaa kaudella 2018-2019 kaksi suomalaista. Adelina Engman siirtyi Chelsean riveihin Ruotsista Kopparbergs/Göteborgista ja Juliette Kemppi Bristol Cityyn norjalaisesta Lillestrømistä.

Linda Sällström jätti Ruotsin pääsarjan ja siirtyi Ranskaan Paris FC:n riveihin. Iina Salmi siirtyi PK-35 Vantaasta hollantilaiseen suurseuraan Ajaxiin.

Nora Heroum edustaa alkavalla Serie A -kaudella AC Milania. Tuija Hyyrynen ja Sanni Franssi puolestaan valmistautuvat kauteen Juventuksen kanssa.

Tia Hälinen siirtyi kesällä Tshekin pääsarjasta Julia Tunturin seurakaveriksi Eskilstuna Unitediin.

Ruotsissa Emmi Alanen joutui tulemaan vaihtoon 12. minuutilla, kun Vittsjö voitti sarjakärki Piteån 2-1. Emma Koivisto pelasi täydet minuutit, kun Kopparbergs/Göteborg voitti Djurgårdenin 3-0. Eveliina Parikka urakoi 90-minuuttisen, kun Limhamn Bunkeflo kärsi Linköpingille 2-5-tappion. Maalivahti Kreeta-Liisa Yli-Säntti on loukkaantunut.

Tanskan pääsarjarjassa pelaavat Olga Ahtinen ja Ria Öling saivat maalitilinsä auki heti ensimmäisellä kierroksella, kun Brøndby voitti Aarhusin 6-1.

Anna Westerlund pelasi jälleen täyden ottelun Norjassa Lillestrøminin joukkueessa, kun se voitti Arna-Bjørnarin 2-0. Maalivahti Tinja-Riikka Korpela on loukkaantunut. Siiri Välimaa torjui Grand Bodøn maalilla ja toimi omiensa kapteenina, kun joukkue pelasi Avaldsnesin kanssa 3-3-tasapelin.

Lähde: Palloliiton tiedote