Teemu Pukin Norwich nappasi ensimmäisen pisteensä tämän kauden Valioliigassa, kun Norwich pelasi maalittoman tasapelin Burnleyn vieraana.

Ennen viikonlopun kierrosta Southampton, Burnley, Newcastle ja Norwich olivat ainoina joukkueina ilman voittoa tämän kauden Valioliigassa eivätkä tilastot kaunistuneet lauantain pelien jälkeenkään. Norwich ja Burnley pelasivat maalittoman tasapelin Pukin taistellessa kentällä 80 minuuttia. Leeds otti avausvoittonsa kaadettuaan Watfordin.

Kärkiottelussa Manchester United tasasi pisteet Evertonin kanssa 1-1-numeroin. Chelsea sen sijaan nousi sarjakärkeen voitettuaan Southamptonin 3-1. Chelsean urakkaa helpotti James Ward-Prowsen saama punainen kortti 77. minuutilla ja Chelsea iskikin ratkaisevat kaksi maalia viimeisen kuuden minuutin aikana. Wolves kaatoi Newcastlen 2-1 ja Brighton pelasi maalittoman tasapelin Arsenalia vastaan.

Valioliiga jatkuu sunnuntaina neljällä ottelulla. Päivän ehdoton kohokohta on Liverpoolin ja Manchester Cityn ottelu.

Valioliigaa voi seurata Elisa Viihde Viaplay –suoratoistopalvelun sekä V sportin kanavien välityksellä.