NHL:n välierät jatkuvat jännittävinä, kun New York Islanders otti toisen voittonsa ja tasoitti ottelusarjan Tampa Bay Lightningia vastaan. Islanders voitti pelin 3-2.

Ensimmäinen erä päättyi maalittomana, mutta toisessa alkoi tapahtua ja Islanders ratkaisi pelin siinä tekemällä kolme maalia. Josh Bailey aloitti maalinteon, Mathew Barzal iski toisen ja Matt Martin lisäsi johtoa vielä toisen erän lopussa.

Tampa Bay aloitti kirin päätöserässä ja nousi jo maalin päähän, kun erää oli vielä pelaamatta yli 14 minuuttia. Ensin Brayden Point jatkoi komeaa maaliputkeaan ja Tyler Johnson kavensi. Loppuun asti Tampa Bayn kiri ei kuitenkaan riittänyt, vaan Islanders kuittasi voiton ja tilanne on otteluparissa nyt 2-2.

V Sport Hockey ja V Sport Jääkiekko sekä Elisa Viihde Viaplay Total seuraavat NHL-kauden loppuratkaisuja.