HJK:n jatkomahdollisuudet Konferenssiliigassa kokivat ison takaiskun, kun helsinkiläiset hävisivät kotikentällään Maccabi Tel Aviville 0-5.

Maccabi meni vajaan puolen tunnin pelin jälkeen johtoon, kun Gaby Kanichowsky viimeisteli johtomaalin. Maali jäi myös ensimmäisen puoliajan ainoaksi.

HJK:n takaa-ajo koki kovan kolauksen jo heti toisen puoliajan alussa, kun Stipa Perica laukoi rankkarista toisen maalin 49. minuutilla. Kymmenen minuuttia myöhemmin ja Kanichowsky viimeisteli tarkalla laukauksella israelilaisten kolmannen maalin.

Neljäs osuma tuli taas rankkarista muutama minuutti ennen loppua Enric Saboritin maalilla ja Eden Shamir sinetöi vielä lisäajalla voittolukemat.

HJK:lla on nyt kolmesta pelistä kolme pistettä, kun lohkovaihe on saavuttanut puolivälin.

Konferenssiliigaa ja HJK:n otteluita voi seurata Elisa Viihde Viaplay –suoratoistopalvelun sekä V sportin kanavien välityksellä.