HJK nappasi tärkeän 4-2 (1-1)-voiton armenialaisjoukkue Alashkertistä Konferenssiliigan lohkovaiheen ottelussa.

HJK sai otteluun erinomaisen alun, kun jo kahdeksannella minuutilla Riku Riski teki ottelun avausmaalin. Esityön maaliin tekivät Filip Valencic ja Roope Riski. Alashkert tuli tasoihin Tim Sparvin lahjamaalin myötä. Sparv epäonnistui syötössään alaspäin ja Jose Embalo rankaisi. Ottelun kulminaatiopiste nähtiin kymmenen minuuttia ennen taukoa, kun Artak Grigoryani läpiajoon karkaavan Roope Riskin ja sai suoran punaisen kortin.

HJK käytti miesylivoiman hyväkseen toisella puoliajalla. Roope Riski petasi paikan Valencicille eikä slovenialaishyökkääjä erehtynyt. Vain vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin ottelun hahmo Roope Riski esitteli pallokosketustaan tekemällä hienon osuman.

Lisäajalla Alashkert kavensi vielä Aleksandar Glisicin maalilla, mutta Anthony Olusanya iski lopullisen niitin heti perään.

Lohkon toisessa ottelussa LASK ja Maccabi Tel Aviv pelasivat 1-1-tasapelin.

Konferenssiliigaa ja HJK:n otteluita voi seurata Elisa Viihde Viaplay –suoratoistopalvelun sekä V sportin kanavien välityksellä.