NHL:ssä pelattiin viime yönä kaksi ottelua, joissa molemmissa nähtiin suomalaismaalintekijät.

Henri Jokiharju teki kauden avausmaalinsa, kun Buffalo katkaisi kahdeksan ottelun tappioputkensa kaatamalla Montrealin peräti 7-2. Ottelu sai räjähtävän alun, kun Buffalo siirtyi kahden maalin johtoon jo ennen ensimmäisen minuutin täyttymistä ja ensimmäisen kolmen minuutin jälkeen peli oli Buffalolle 3-1. Jokiharju vastasi Buffalon viidennestä maalista kolmannen erän alussa.

Kaapo Kakko sai tililleen kauden neljännen maalinsa, kun hän avitti Rangersin 5-3-voittoon Los Angelesista.

NHL:n viime yön tulokset:
Montreal-Buffalo 2-7
Los Angeles-Rangers 3-5

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.