Meksikon ja Kamerunin välinen A-lohkon ottelu on tauolla tasatilanteessa 0-0. Meksikon Giovani Dos Santos teki ensimmäisellä jaksolla kaksi hienoa maalia, jotka molemmat hylättiin virheellisesti paitsiona.

21. minuutilla Dos Santos jatkoi Paul Aguilarin hienon keskityksen yhdellä kosketuksella verkkoon. Kymmenen minuuttia myöhemmin sama mies iski jälleen, kun Dos Santos jatkoi kulmapotkun päällään Kamerunin verkon perukoille. Hidastuskuva osoitti molemmat liputukset virheelliseksi.

Meksiko hallitsi rankkasateen liukastamalla nurmella pelatun ottelun ensimmäistä jaksoa, vaikka tilanteensa oli myös Kamerunilla. Yhtään hyväksyttyä osumaa ei kuitenkaan nähty, joten tauolle siirryttiin lukemissa 0-0.