Jari Litmanen pohtii Veikkausliigan alkua ja Huuhkajien tilannetta uusimmassa Unibetin ”Kuninkaan puhe” -podcastissa. Litmanen nostaa esiin yhden pelaajan, jonka hän haluaisi ja toivoisi näkevänsä Huuhkajien riveissä pian: Roman Eremenkon.

Eremenko ei ole ollut mukana Markku Kanervan aikaisessa Huuhkaja-joukkueessa pelikiellon vuoksi eikä pelikiellon loppumisen jälkeen, erinäisistä syistä. Yhteensä taukoa tulee ensi syksynä neljä vuotta.

– Erittäin positiivisia viestejä olen Venäjältä kuullut. Ennemminkin minulta on kyselty, miksei Roman Eremenko pelaa noilla näytöillä Suomen jalkapallomaajoukkueessa, Litmanen pohtii ”Kuninkaan puhe” -podcastissa.

– Romanin ollessa poissa maajoukkue on pelannut hyvin. Mutta potentiaaliltaan Eremenko on hyökkäyspään pallollisessa roolissa yhä Suomen ykköspelaaja, Litmanen arvioi.

Litmanen muistuttaa Unibetin ”Kuninkaan puhe” -podcastissa, että Roman Eremenkon paluu on kahden henkilön välinen asia: päävalmentaja Markku Kanervan ja Eremenkon itsensä.

– Eremenko sai yhden vuoden eteen. Nyt se on valmennuksesta ja Roman Eremenkosta itsestään kiinni, että mihin se johtaa, Litmanen sanoi podcastissa.