Lukas Hradecky toimii Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin kapteenina, mutta hänellä on myös kaksi jalkapalloilevaa nuorempaa veljestä

Veikkausliigassa SJK:ssa pelaava Matej on veljeksistä nuorin 27-vuotiaana, 29-vuotias Tomas on keskimmäinen ja Lukas on nestori 32-vuotiaana. Matej Hradecky vieraili Veikkausliigan podcastissa kertaamassa uraansa ja lähetyksessä sivuttiin myös veljesten yhtäläisyyksiä ja eroavaisuuksia.

– Ei me kyllä hirveän erilaisia olla. Aika samanlaisia kaikki. Samasta puusta veistetty, kaikki on tullut vähän isään, mutta on myös vähän äitiä. Aika vähän rauhallisuutta on meidän kolmikossa. Suututaan helposti, jos on suututtavaa. Aika lyhyt pinna. Ei olla hirveän kärsivällisiä, Luke on ehkä kärsivällisin, Matej paljastaa podcastissa.

Veljekset kasvoivat Turussa Runosmäen kaupunginosasta, jossa vapaa-aika kului urheillen. Lukas oli lähettänyt pikkuveljelleen kysymyksiä podcastia varten ja yhtenä kysymyksenä oli, että kuka oli kolmikosta huonoin pihapeleissä.

– Sanotaan, että meikää kohdeltiin ainakin koviten. Aina kun tuli joku virhe, niin siitä tuli aika paljon kirosanoja, että mitä sä teet. Mutta sanotaan, että kun pelattiin katulätkää ja Luke oli maalissa, niin kyllä se oli paskin. Ei se saanut mitään kiinni. Onneksi valitsi futiksen. Tomas oli ehkä paras. Se oli kaikissa lajeissa hyvä. Ihan sama mitä pelattiin, taitava oli joka lajissa.

Ykköskiukuttelijaksi Matej nimesi keskimmäisen.

– Tomas. Ei ole kysymystäkään siitä, kuka kiukutteli eniten. Se on ihan selkeä vaihtoehto.

Lopuksi Lukas kyseli, että kenellä veljeksistä on paras viinapää.

– Mulla, Matej tokaisi ykskantaan.

Lukas oli vastannut kaikkiin kysymyksiin Matej.

– Okei. Hyvä, että siellä on nyt tuollaiset vastaukset. Yllätyin vähän, mutta tuo viimeinen oli tärkein.

Veikkausliigan podcast on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplasta.