Sveitsi löysi sunnuntaina hyvän vireen ottelussa Kazakstania vastaan ja latoi taululle selkeät loppunumerot 6-2.

Ottelun ratkaisu oli pitkälti jäähyissä, joita Kazakstan otti melkoisen määrän. Pelin avausmaali syntyi jäähyn aikana 7. minuutilla, kun Sveitsin Dean Kukan karkasi alivoimalla maalintekoon. Sen jälkeen pääosaan nousikin Sveitsin ylivoima.

Sveitsi teki avauserässä vielä toisen maalin, toisessa kaksi lisää – kaikki ylivoimalla ja vielä 5-0-osuma kolmannen erän alussa upposi ylivoimalla, kunnes Eric Blum viimein osui myös tasakentällisin. Viimeisen kymmenminuuttisen alkajaisiksi Kazakstankin sai kuparisen puhki, mutta voittajasta ei enää tuossa vaiheessa ollut epätietoisuutta. Päätösminuutilla Kazakstan kaunisteli vielä loppulukemiksi 6-2.

Näin Sveitsi ilmoittautui vielä mukaan taisteluun puolivälieräpaikoista. Kazakstan puolestaan on teoreettisestikin ulkona puolivälieristä.