Patrik Laine oli viime yön suomalaistähti NHL:ssä, mutta yhteensä suomalaispelaajaa sai kiekon verkkoon.

Laine sai ketsuppipullon auki, kun Columbus kaatoi Detroitin vieraskentällä 4-3. Laineen tykki puhui, kun hän latasi hattutempun Ville Husson selän taakse. Olli Määttä vastasi yhdestä Detroitin maalista ja Hussolle kertyi 21 syöttöä.

Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen olivat hyvässä iskussa Coloradon voittaessa Ottawan selvästi 7-0. Molemmat iskivät kaksi maalia ja Lehkonen sai lisäksi yhden syötön tililleen. Eeli Tolvasen vahva vire Seattlessa jatkui maalilla, kun Kraken venytti voittoputkeaan kaataessaan Chicagon vieraskentällä 8-5.

Aleksander Barkov sai nimensä maalitilastoon Floridan voittaessa Vancouverin 4-3 ja Erik Haula teki yhden New Jerseyn maaleista 5-2-voitossa Los Angelesista.

Miro Heiskanen oli tekemässä esityötä kahteen Dallasin maaliin ja Esa Lindell yhteen, mutta Calgary vei voiton 6-5. Sebastian Aho sai syötön Carolinan voittaessa Pittsburghin 2-1 ja Juuso Pärssisen vahvat otteet saivat jatkoa hänen syöttäessään yhden Nashvillen maaleista. Buffalo vei kuitenkin pisteet 5-3-voitolla. Ukko-Pekka Luukkonen torjui Buffalon maalilla 38 kertaa ja Juuse Saros venyi Nashvillen maalilla 28 torjuntaan.

NHL:n viime yön tulokset:
Dallas–Calgary 5–6
Boston–Toronto 4–3
NY Islanders–Montreal 2–1
Florida–Vancouver 4–3
Colorado–Ottawa 7–0
Carolina–Pittsburgh 2–1
Detroit–Columbus 3–4
Washington–Philadelphia 1–3
Chicago–Seattle 5–8
Minnesota–Arizona 2–1
Nashville–Buffalo 3–5
St. Louis–Tampa Bay 2–4
Vegas–Edmonton 3–4
Los Angeles–New Jersey 2–5

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.