Patrik Laine teki toisessa peräkkäisessä ottelussa maalin. Yhteensä viime yönä nähtiin neljä suomalaista maalintekijää.

Laine teki maalin, mutta Columbus hävisi Ottawalle 2-5. Edellisen kerran Laine onnistui kahdessa ottelussa peräkkäin maalinteossa tammikuun puolivälissä.

Aleksander Barkov palasi muutaman pelin tauon jälkeen takaisin tositoimiin tehokkaasti, kun hän syötti kaksi maalia Floridan voittaessa Pittsburghin 4-1. Eetu Luostarisen hyvä vire sai jatkoa maalin muodossa.

Kasperi Kapasen hyvä aloitus St. Louisissa sai jatkoa, kun hän teki toisen maalinsa siirtonsa jälkeen. Kapasen maali ei kuitenkaan riittänyt, kun St. Louis taipui Los Angelesille 2-4. Joonas Korpisalo debytoi Los Angelesin maalilla 24 torjunnalla ja Rasmus Kupari sai yhden syöttöpisteen.

Miro Heiskanen latasi osuman ja Roope Hintz keräsi kaksi syöttöpistettä ja Esa Lindell yhden Dallasin voittaessa Coloradon 7-3.

Niko Mikkola ja Kaapo Kakko saivat syöttöpisteet, mutta Rangers hävisi Bostonin vieraana. Kaapo Kähkönen joutui maalisateeseen, kun Washington takoi kahdeksan osumaa San Josen verkkoon. Torjuntoja Kähköselle kertyi 22. Juuse Saros oli taas loistovireessä torjuessaan 27 kertaa Nashvillen kaataessa Chicagon 3-1.

NHL:n viime yön tulokset:
Buffalo–Tampa Bay 5–3
NY Islanders–Detroit 4–1
Boston–NY Rangers 4–2
Dallas–Colorado 7–3
San Jose–Washington 3–8
Florida–Pittsburgh 4–1
Winnipeg–Edmonton 7–5
Vancouver–Toronto 4–1
Ottawa–Columbus 5–2
Chicago–Nashville 1–3
Calgary–Minnesota 0–3
Los Angeles–St. Louis 4–2