SJK oli alkukaudesta yksi Veikkausliigan ehdottomia yllätysjoukkueita, mutta yhdeksästä edellispelistään se on voittanut vain yhden ja hävinnyt seitsemän. Samalla SJK on livahtanut sarjassa neljänneksi.

SJK voitti edellisen kerran elokuun lopulla sen kaadettua IFK Mariehamn, mutta sen jälkeen se on pelannut neljä edellispeliään voitoitta. Edellisottelun jälkeen joukkueen maalivahti Markus Uusitalo paljasti Ylen haastattelussa, että päävalmentaja Joaquin Gomez on päättänyt, ettei vapaapäiviä ole luvassa ennen seuraavaa voittoa. Entisen SJK-kapteeni ja nykyään Ruudun asiantuntijana toimivan Mehmet Hetemaj’n mukaan signaalit Seinäjoen suunnalta eivät ole hyvät.

– Tuloksia ei ole tullut, jotkut pelit ovat kyllä olleet sellaisia, että SJK olisi ansainnut enemmän. Niin kierre on alkanut ja sitä ei ole saatu pysähtymään. Onko tehty oikeita toimenpiteitä sen pysäyttämiseksi? Tulokset kertovat, että ei. Jos miettii tätä viimeaikaista ulostuloa, mistä on puhuttu paljon, että siellä treenataan joka päivä siihen asti kunnes voitetaan, niin voi sanoa, että se on lopun alku, jos se pitää paikkansa.

– Silloin kun menee hyvin, niin pitää analysoida, että mitä voi tehdä paremmin. Silloin kun menee huonosti, niin pitää mielen maltillisena ja vetää vähän sitä tunnetasoa alemmaksi, koska silloin, kun tuot sitä tunnetta vielä lisää, ja ehkä paineita lisää joukkueeseen, jolla ei mene hyvin, niin siitä on vaikea päästä ulos, Hetemaj analysoi uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Uusin Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

Lähde: Suplan Veikkausliiga-podcast