Nähdäänkö Forss Huuhkajien ratkaisuottelussa kentällä? – ”Ei ole tullut muuta kuin positiivisia näyttöjä”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien hyökkääjätilanne on elänyt viime kuukausina. Joel Pohjanpalo ja Jasse Tuominen ovat loukkaantuneet, ja Marcus Forss on noussut taistelemaan paikasta kokoonpanossa niin UEFA Nations Leaguessa kuin ensi kesän EM-kisoissakin.

– Kilpailu on aina hyvä. Kilpailu on kova noista paikoista. Aina, kun pelaa, on se näytönpaikka siitä, että miksi kuuluu joukkueeseen. Tällä kaudella ja täällä ei ole tullut muuta kuin positiivisia näyttöjä. On omasta tekemisestä kiinni, että kuuluu joukkueeseen, Forss sanoo Suplassa julkaistavassa Week of Football -podcastissa.

Forss on päässyt hyvin kiinni Huuhkajien pelitapaan, mutta matkaa on vielä.

– Se on erilaisempi kuin Brentfordissa. Pelaamme siellä yhdellä kärjellä. Lähdemme täällä enemmän puolustuspelin kautta. Siinä kestää oma aikansa, mutta Ranska-peli näytti, että ei tottuminen kestänyt kauhean kauan. Kun taktiikoista oppii enemmän, niin pääsee enemmän ja enemmän mukaan. Se sujuu, mutta opin päivä päivältä enemmän, hän sanoo.

– Brentfordissa pelaamme korkeaa prässiä. Siellä on oppinut, että pitää juosta. Puolustaminen kuuluu peliini. Se ei ole jotain, mitä vihaisin tai en tekisi. Se kuuluu hyökkäyspakettiini, jonka tuon joukkueeseen. Se on paikka voittaa palloja ja jos voittaa pallon prässillä, se tuo myös paikan tehdä maalin.

Forssin pelinälkä keskiviikon Wales-ottelun alla on kova.

– Olen pelannut kaksi hyvää peliä ja lähden positiivisella mielellä treeneihin ja peleihin. Katsotaan, mitä valmentajat päättävät. Ihan sama, olenko aloituksessa tai penkillä, annan kaikkeni, jos peliaikaa tulee, hän sanoo.

Wales-Suomi nähdään keskiviikkona suorana lähetyksenä Viaplayssa ja V Sport Jalkapallolla.

Forssin haastattelun voi kuunnella Suplasta.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta