Valioliigan nousijajoukkue Brentfordin joukkueen hyökkääjä Marcus Forss on liittymässä kovaan ryhmään. Jo perjantaina on mahdollista, että Forssin nimi lisätään suomalaisten Valioliigapelaajien maineikkaaseen listaan. Brentford kohtaa Valioliigan avausottelussa Arsenalin ja on hyvin mahdollista, että Forss tulee viimeistään vaihdosta kentälle.

Urheilulehden Brittiliitteen haastattelussa Huuhkajien kokoonpanoon noussut lahjakkuus uskoo, että Brentfordilla on eväät pysyä Valioliigassa tulevalla kaudella.

– Meillä on oma tapamme pelata, mikä eroaa muista joukkueista. Intensiteettimme pallollisena ja pallottomana on todella korkea. Uskon, että pystymme haavoittamaan vastustajia, Forss kertoi Urheilulehden haastattelussa.

Viime kaudella Championshipin maalikuninkuuden voittanut Ivan Toney pysyi seurassa. Forssin mielestä heidän yhteistyönsä toimii.

– Yhteistyömme kentällä sujuu tosi hyvin. Olemme erilaisia hyökkääjinä. Hän iso ja vahva, ja voittaa paljon pääpalloja. Minä olen nopea ja pystyn juoksemaan linjan taakse, Forss kuvaili Urheilulehdessä kärkimiesten yhdistelmää.

Brentfordin ja Arsenalin välinen ottelu alkaa perjantaina kello 22.00. Tämän, kuten muutkin kauden Valioliigaottelut, näkyvät Elisa viihde Viaplayn kanavilla.