Viime yönä suomalaispelaajat olivat jälleen vahvalla pelipäällä. Anton Lundellin loistava tulokaskausi sai jatkoa, Mikko Rantasen mahtivire jatkuu ja maalinteossa onnistuivat myös Sebastian Aho, Esa Lindell sekä Niko Mikkola.

Florida on hurjassa vireessä tällä hetkellä ja etenee suurinumeroisesta voitosta voittoon. Tällä kertaa Columbus jäi jyvän alle 9-2-lukemin. Anton Lundell lukeutui Floridan sankareihin 2+1 tehoilla. Aleksander Barkov ja Eetu Luostarinen saivat tililleen yhden syöttöpisteen. Joonas Korpisalo vaihdettiin kesken pelin Columbuksen maalille ja hän sai tililleen 31 torjuntaa.

Rantanen teki kaksi maalia ja syötti yhden, kun Colorado nollasi Arizonan 5-0. Aho teki ja Teuvo Teräväinen tarjoili, kun Carolina voitti Vancouverin. Lindell iski Dallasin ainoan osuman tappio-ottelussa Tampa Bayta vastaan ja Mikkolan maali ja maalisyöttö jäivät laihaksi lohduksi, kun St. Louis taipui Tampa Baylle.

Jesse Puljujärvi vietti myös kahden tehopisteen iltaa, mutta Edmonton hävisi siitä huolimatta Ottawalle. Erik Haula ja Urho Vaakanainen saivat syöttöpisteet Bostonin voittaessa Nashvillen jatkoajan jälkeen. Juuse Saros torjui Nashvillen maalilla 40 kertaa. Kaapo Kakko syötti yhden Rangersin maaleista Philadelphia-voitossa.

NHL:n viime yön tulokset:
Boston-Nashville 4-3 ja.
Carolina-Vancouver 4-1
Islanders-Washington 0-2
Florida-Columbus 9-2
Detroit-Buffalo 4-0
Tampa Bay-Dallas 3-1
Philadelphia-Rangers 2-3
St. Louis-Toronto 5-6
Chicago-Anaheim 3-0
Arizona-Colorado 0-5
Edmonton-Ottawa 4-6
Seattle-Los Angeles 1-2
San Jose-Pittsburgh 1-2 ja.

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.