Roope Hintz oli täysin pitelemätön viime yönä, kun hän tilastoi neljä tehopistettä rikkoessaan yhden kauden piste-ennätyksensä.

Hintz ohitti Ville Husson kertaalleen ja oli järjestelemässä joukkuekavereilleen kolmea maalia, kun Dallas murskasi Detroitin 6-1. Esa Lindell pääsi nauttimaan myös Hintzin tarjoilusta, kun hän teki maalin. Hintzillä on nyt koossa 71 ottelussa 74 (36+38) tehopistettä. Viime kaudella hän ylsi 72 (37+35) tehopisteeseen.

Miro Heiskasen loistava kausi sai jatkoa kahdella syötöllä. Hän rikkoi samalla 70 (11+60=71) tehopisteen rajan. Hän on enää kahden pisteen päässä Reijo Ruotsalaisen suomalaispuolustajien yhden kauden piste-ennätyksestä.

Husson taakse meni reilussa 12 minuutissa kolme maalia ja hänet otettiin vaihtoon. Torjuntoja ehti kertyä kaksi.

Joonas Korpisalo palasi yhden heikomman ottelun älkeen komeasti tasolleen, kun hän piti maalinsa puhtaana Los Angelesin voittaessa Vancouverin 3-0. Korpisalolle kertyi 20 torjuntaa.

Juuse Saros oli jälleen huippuiskussa pysäyttäen 42 kiekkoa, kun Nashville voitti Calgaryn voittolaukauskilpailussa 3-2. Eeli Tolvanen sai syöttöpisteen Seattlen voittaessa Arizonan 4-1.

NHL:n viime yön tulokset:
Winnipeg–San Jose 6–2
NY Rangers–Buffalo 2–3 vl
Ottawa–Carolina 3–2
Washington–NY Islanders 5–2
Florida–Toronto ja. 1–2
Detroit–Dallas 1–6
Chicago–Minnesota 2–4
Calgary–Nashville 2–3 vl
Arizona–Seattle 1–4
Los Angeles–Vancouver 3–0