Helsingin IFK tiedottaa hankkineensa hyökkääjä Njazi Kuqin riveihinsä. 35-vuotias kärkimies teki seuran kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Kuqi on pyssyttänyt Veikkausliiga-urallaan 47 maalia. Hän odottaa innolla, että pääsee pelaamaan IFK-fanien eteen.

– Fiilikset on todella hyvät ja en malta odottaa, että pääsee taas pelaamaan Veikkausliigassa ja HIFK:ssa! Toivottavasti pelaamme mahdollisimman korkeista sijoista, se että joukkue menestyy ja taistelee pitää olla jokaisella tärkein asia, Kuqi kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

Kuqi purki sopimuksen alkuvuodesta intialaisen Atletico Kolkatan kanssa ja hyökkääjä on ollut ilman seuraa sen jälkeen.

– Urani on ollut suhtellisen pitkä ulkomailla. Olen pelannut eri maissa ja se on ollut antoisa ja hieno kokemus kaikin puolin. Olen saanut pelata monissa eri maissa ja se tuo omaa rikkautta elämään ja olen saanut paljon hienoja kokemuksia ja nähnyt monta eri fudiskulttuuria. Siitä jäi myös omat hyvät puolet pelikentille. Iso syy miksi tulin IFK:hon on IFK:n kannattajat. Ihan ylivoimaiset fanit Suomessa. Toivon, että he jatkaa samaa meininkiä. Mikalla [Lönnström] oli myös iso rooli, kun hän lähestyi minua. Se teki minuun ison vaikutuksen. Isoin syy, siihen että päädyin tänne on IFK:n fanit ja Mika, Kuqi taustoitti.