Espanjassa asuva Mariano Hilario ei ehtinyt paikalle keskiviikkona ALL IN Fight Nighti -nyrkkeilyillan mediatilaisuuteen, jonne kokoontuivat tulevan lauantain huippunyrkkeilyillan ulkomaalaiset päävastustajat. ALL IN -ilta järjestetään Hartwall Arenalla Helsingissä.

Hilario ei ehtinyt paikalle, koska tiistain lento Espanjasta Suomeen oli peruttu huonon sään vuoksi. EU-titteliään Niklas Räsästä vastaan lauantaina puolustava Hilario lähetti terveisensä Suomeen tiedotteen muodossa.

– Aion todellakin voittaa. Ei ole väliä tuleeko se tyrmäyksellä tai pisteillä, pääasia on että palaan vyöni kanssa Madridiin. Aion tehdä sen poikani takia. Suomalaiselle yleisölle haluaisin vinkata, että ei kannata ummistaa silmiä hetkeksikään: Hai voi puraista koska tahansa, The Shark -lempinimeä totteleva Hilario julistaa.

ALL IN FIGHT NIGHT -tapahtuma Hartwall-areenalla 17.12. Suomen ammattinyrkkeilyn huipuista lavalla ovat Niklas Räsänen, Eva Wahlström, Edis Tatli ja Robert Helenius. Liput tapahtumaan myy Lippu.fi, ja Viaplay näyttää tapahtuman suorana.

Lähde: ALL IN -illan tiedote.