Helsingissä lauantaina vieraillut Liverpool pelasi heti sunnuntaina harjoituskauden päätösottelunsa.

Englantilaisjätti kukisti sunnuntaina Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Swindonin lukemin 2-1. Voiton HJK:sta 2-0-lukemin lauantaina ottaneen joukkueen onnistujiin lukeutui unelmamaalin iskenyt Christian Benteke, joka siirtyi punapaitoihin hiljattain Valioliigassa niin ikään pelaavasta Aston Villasta.

Benteke vei Liverpoolin johtoon heti toisen jakson alussa. Kärkimies ampui pallon 20 metristä maaliin suoraan volleysta. Peli oli maalipyssylle ensimmäinen uudessa seurassa.

Jonathan Obika toi Swindonin tasoihin 63. minuutilla. Liverpool paineli kuitenkin ottelussa voittoon, kun Sheyi Ojo iski maalin vain kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä.

Ottelu oli Liverpoolin viimeinen harjoituspeli ennen Englannin Valioliigan käynnistymistä. Joukkueen sarjakausi starttaa ensi sunnuntaina 9. elokuuta, kun se kohtaa vieraskentällä Stoke Cityn.