Mikäli asiat olisivat menneet suunnitellusti, torstaina ratkeaisi toinen finalisti tämän kauden Liigacupissa. Näin ei kuitenkaan ole, sillä Liverpoolin vetoomuksesta Arsenalin ja Liverpoolin välisen välierän ensimmäinen osaottelu siirrettiin tulevaisuuteen. Syyksi mainittiin Liverpoolin ”käsiin räjähtänyt” koronatilanne.

Nyt Liverpool ja varsinkin managerinsa Jürgen Klopp ovat joutuneet epäilyttävään valoon, kun alkuviikosta selvisi, että ”vakava koronatilanne” Liverpoolissa osoittautui jota kuinkin liioitelluksi, koska positiivisia testituloksia löytyi loppujen lopuksi ainoastaan yksi, Trent Alexander-Arnold.

Muut Valioliigaseurat, Arsenal etunenässä, ovat nyt vaatimassa perinpohjaista tutkimusta siitä, mikä on totuus Liverpoolin ilmoituksen ja todellisen tilanteen välillä.

Liverpoolin tilannetta ei ainakaan helpota manageri Jürgen Kloppin kiemurtelu maanantaisessa lehdistötilaisuudessa asian tiimoilta.

– Asia on hyvin vaikea ja monimutkainen selittää, Klopp takelteli.

Toisilla Valioliigaseuroilla on asiasta hyvin toisenlainen näkemys.

Liverpool ja Arsenal pelaavat Liigacupin ensimmäisen välierän torstaina Anfieldillä. Näet ottelun tuttuun tapaan Elisa Viihde Viaplaystä sekä V Sportin kanavilta.