Tottenham koki nöyryyttävän 1-3-tappion Sheffield Unitedin vieraana torstaina. VAR nousi jälleen kerran keskustelun aiheeksi, sillä Tottenhamin ensimmäinen maali hylättiin käsivirheen perusteella.

Tämä ratkaisu nosti Tottenham-manageri Jose Mourinhon tunteet pintaan.

– Minulla olisi paljon sanottavaa ottelusta ja tuomioista, mutta minun täytyy pitää turpani kiinni, koska muuten saisin toimitsijakieltoa ja sakkoja, enkä halua sitä, Mourinho latasi Sky Sportsin haastattelussa.

Mourinhon mukaan nykyjalkapallossa ei ole enää tuomareita kentällä.

– Mitä voin sanoa tuomarista? En mitään, sillä en nähnyt häntä koko ottelun aikana. Tuomarit istuvat nykyään toimistossa St. George´s Parkissa, manageri latasi.

Vaikka oikeutta kentällä olikin normaaliin tapaan jakamassa erotuomari, avustavat tuomarit ja neljäs tuomari, Mourinhon mielestä heillä ei ollut mitään valtaa päätöksiin.

– On turhaa puhua kentällä olevan erotuomarin kanssa, koska hän ei ole päätuomari. Hän on pelkkä avustava tuomari. Kaikki ratkaisut tehdään muualla, mutta kuten totesin, en halua jatkaa tällä linjalla, sillä haluan olla penkillä myös seuraavassa pelissä, Jose Mourinho raivosta ja pettymyksestä puhisten.

Tottenham kohtaa seuraavaksi maanantaina 6.7. Evertonin. Katso ottelu V Sport jalkapallokanavalta tai Viaplay.fi:stä.