HPK:n paitaan tammikuussa liittynyt maalivahti Eetu Laurikainen haluaa omilla otteillaan nostaa Kerhon sijoitusta sarjassa – eikä vain vähän. HPK:n kausi on sujunut alavireisesti ja sijoitus on löytynyt oikeastaan koko kauden hämeenlinnalaisten näkökulmasta väärästä päästä sarjataulukkoa. Laurikainen ei ole kuitenkaan huomannut, että sijoitus vaikuttaisi pukukopissa.

– Kopissa sitä ei huomaa. Arkisessa tekemisessä sitä ei tuskailla, eikä asiaa pyöritellä liikaa. Totta kai tiedämme tilanteen, ja on vain yksi suunta, johon voi mennä: ylöspäin. Ja koppi on täynnä hyviä pelaajia, siitä ei jää kiinni. Joku lukko siellä on ollut, ja sitä yritetään avata. Toivottavasti voitamme muutaman pelin ja se aukeaisi, Laurikainen kertoo Liigan sivujen erikoishaastattelussa.

Pelitahti jatkuu kovana ja isojakin nousuja on mahdollista tehdä hyvällä voittoputkella. Lähiajat ratkaisevat paljon.

– Kyllä uskon, että tästä hyvä saadaan! Nyt on hyvä fiilis, ja pelitatsi alkaa taas löytyä. On hyvä, että pelejä on tullut tiiviiseen tahtiin, niin ei ole ehtinyt tavallaan jäädä miettimäänkään niitä. Olemme vain pelanneet. Se on hyvä asia, Laurikainen Liigan sivuilla.

Perjantaina HPK kohtaa vieraskentällä Pelicansin ja lauantaina HIFK:n. HIFK on vastassa seuraavassakin ottelussa, ensi tiistaina ja jälleen vieraskentällä. Haastetta on siis Laurikaisella ja kumppaneilla luvassa.