Erik Haula oli vahvassa iskussa merkkauttaen kolme tehopistettä viime yönä. Suomalaiset onnistuivat maalinteossa laajalla rintamalla.

Haula teki New Jerseylle kaksi maalia ja syötti yhden, mutta New Jersey hävisi Torontolle 3-4.

Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen osuivat kertaalleen, kun Colorado otti selvän 6-0-voiton San Josesta. Kaapo Kähkönen ehti torjua 19 kertaa ennen kuin hänelle kävi kutsu vaihtopenkille toisen erän alussa.

Patrik Laine iski maalin, mutta Columbus hävisi jatkoajan jälkeen 4-5 Pittsburghille. Maalin makuun pääsi myös Aleksander Barkov, kun Florida voitti Vegasin 2-1. Eeli Tolvanen sai maalin tililleen, kun Seattle kaatoi Anaheimin 5-2.

Matias Macelli tarjoili kaksi maalia Arizonan kellistäessä St. Louisin ja Rasmus Ristolainen syötti Philadelphialle yhden maalin. Otto Koivula syötti yhden Islandersin maaleista, kun joukkue voitti Buffalon 3-2. Ukko-Pekka Luukkonen torjui 36 kertaa ja sai myös yhden syöttöpisteen.

Sebastian Aho pelasi uransa 500. NHL-ottelun ja Carolina juhlisti sitä nappaamalla jatkoaikavoiton Montrealista. Antti Raanta aloitti Carolinan maalilla, mutta joutui jättämään pelin kesken ensimmäisen erän jälkeen loukkaantumisen vuoksi. Hän ehti torjua kahdeksan kertaa ja päästi taakseen kaksi kiekkoa.

NHL:n viime yön tulokset:
Montreal-Carolina 3-4 vl.
Pittsburgh-Columbus 5-4 ja.
Tampa Bay-Philadelphia 5-2
New Jersey-Toronto 3-4
Florida-Vegas 2-1
Islanders-Buffalo 3-2
Minnesota-Calgary 0-1 vl.
Colorado-San Jose 6-0
Arizona-St. Louis 6-2
Seattle-Anaheim 5-2

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.