Myrskyn silmässä viime viikot seilannut FC Barcelona valmistautuu uuden johtokunnan ja puheenjohtajan valintaan. Kuten politiikassakin, puheenjohtajaehdokkailla on tapana lupailla jäsenistölle asioita, jotka miellyttävät kuulijan – tässä tapauksessa äänestäjän – korvaa.

Suosikin viittaa uudeksi puheenjohtajaksi pitää tällä hetkellä Victor Font, jonka lausunnot epäilemättä uppoavat hyvin Barcelonan jäsenistöön.

– Haluan, että Pep Guardiola palaa seuraan ja olen täysin varma siitä, että Lionel Messi jatkaa seurassa nykyisen sopimuksensa jälkeen, Font kampanjoi espanjalaismediassa.

Fontin mukaan Barcalla on edessään suuria haasteita, mutta ehdokas uskoo, että FC Barcelona voi saada takaisin suuruutensa päivät.

– Maailman menestyksekkäimmän kokoonpanon korvaaminen ei ole helppo tehtävä, varsinkin, kun monella suurseuralla on nykyään niin vahvoja omistajatahoja.

Fontin mukaan Lionel Messi tulee jatkamaan Barcelonassa, mikäli seura pystyy tarjoamaan hänelle tarpeeksi tasokkaan ympäristön, jossa hänellä on mahdollisuus jahdata viidettä Mestarien liigan voittoaan.

– n epäile hetkeäkään, että jos tulen valituksi uuden hallituksen kanssa, pystymme ohjaamaan Barcelonaa siihen suuntaan, että Messi tulee jatkamaan kanssamme, Victor Font uskoo.