Asiantuntijat – ei vielä Miro Heiskasen aika: ”Voi olla lähellä”

© Kuva: Getty Images

Dallasin huippupuolustaja Miro Heiskasesta odotetaan kasvavan ensimmäinen suomalainen Norris Trophy -voittaja. Parhaalle puolustajalle jaettava palkinto ei ole mahdoton edes tulevalla kaudella, mutta kilpailu on luonnollisesti kovaa. Urheilulehden NHL-kausiennakossa kysyttiin asiantuntijoilta, voittaako Heiskanen palkinnon jo tällä kaudella. Viiden asiantuntijan äänestys meni niukasti 3-2 sille, ettei Heiskasen aika ole vielä.

V sportin ja Elisa viihde Viaplayn studioisäntä Iiro Harjula äänesti Heiskasen voiton puolesta, samoin NHL-kaukaloissa pitkän ja komean uran tehnyt Sami Kapanen. Kiekkolegenda Kimmo Timonen, IS:n jääkiekkotoimittaja Sami Hoffrén ja YLEn kokenut kiekkotoimittaja Jussi Saarinen taas uskoivat, ettei pokaali tule Heiskaselle – vielä.

– Ei vielä. Miro Heiskanen voi olla lähellä, mutta liigassa on niin kovia pakkeja, että 1-2 askelta pitää vielä ottaa. Oikealla tiellä, mutta huipputaso pitää vielä vakiinnuttaa, Kimmo Timonen arvioi kokemuksen vahvalla rintaäänellä Urheilulehdessä.

Dallas Stars ja Miro Heiskanen selvittivät syksyllä tiensä Stanley Cupin finaaliin, mutta Tampa Bay oli vielä sillä kertaa vahvempi.

NHL-kautta voit seurata suorina lähetyksinä V sportin kanavilta ja Elisa viihde Viaplayn kautta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.