Alex Ovetshkin näyttää kriitikoille – ”Hän on luultavasti liigan kuumin kaveri juuri nyt”

© Kuva: Getty Images

NHL:n pistepörssin kärkipaikoilla on totuttu kaudesta toiseen näkemään Alex Ovetshkinin nimi. Tämän kauden alussa oli toisin ja Washington Capitalsin supertähti sai melkoisesti kritiikkiäkin vaisuista esityksistään. Nyt ”Ovie” vastaa kriitikoilleen parhaalla mahdollisella tavalla.

Ovetshkin pamautti kaksi maalia, kun Capitals otti selvän 4-0-voiton New Jersey Devilsistä. Kaikkineen Ovetshkin on laukonut nyt yhdeksän maalia kahdeksassa viime ottelussa ja Capitals puolestaan voittanut yhdeksän edellisistä kymmenestä ottelustaan.

– Se on todella vaikuttavaa. Luulen että hän otti itseensä, kun kaikki puhuivat, että hänellä oli huono alku. Hän on luultavasti liigan kuumin kaveri juuri nyt, itsekin tehot 1+1 kirjannut Capitals-hyökkääjä Conor Sheary kuvaili NHL.comille.

– Tuntuu siltä, että hänen jokainen laukauksensa on vaarallinen. On hämmästyttävää, miten paljon tilanteita hän pystyy luomaan ja miten paljon maaleja hän pystyy tekemään.

Ovetshkin on noussut maalipörssissä jo jaetulle kuudennelle sijalle ja matkaa kärkipariin Auston Matthews – Connor McDavid on enää neljä osumaa. Pistepörssissäkin Ovetshkin on noussut ynnä muuta -osastolta jo sijalle 35. ja sijoitus nousee nykyvauhdilla kohisten.

NHL-ottelut suorina lähetyksinä V Sportin ja Elisa Viihde Viaplayn kanavilla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.