Akillesjännevamma pitää Lukas Hradeckyn useita viikkoja sivussa: “Minua ei ole tehty punttisalille ja kuntouttamaan”

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin ykkösmaalivahti Lukas Hradecky loukkasi akillesjänteensä kaksi viikkoa sitten Bundesliigan ottelussa Mainzia vastaan. Loukkaantuminen pitää miehen sivussa todennäköisesti ainakin koko maaliskuun. Hradecky arvioi tilannettaan Suplan Bundes-Luke -podcastissa.

– Hankala sanoa, mikä tarkka paluuaikataulu on. Jänteiden kanssa pitää olla kärsivällisempi. Nyt on kaksi viikkoa täynnä, kyllä tässä muutama viikko vielä menee.

– Pääasia on, että EM-kisoihin mennessä ollaan kunnossa. Sehän tässä on ideana, että paluuta ei tehdä liian aikaisin. Vaikeaan paikkaan tämä totta kai tuli, kun seurajoukkueella ei kulje ja haluaisi auttaa, Hradecky pohti.

Hradecky on harvoin ollut pitkiä aikoja sivussa loukkaantumisten vuoksi. Kuntoutusmenetelmät tulevat nyt erittäin tutuiksi. Seuran tarjoama huolenpito kerää kuitenkin “Lukelta” kehuja.

– Spinningiä korkeassa ilmanalassa, kaikennäköisiä kevätjuhlaliikkeitä, terapiaa, hoitoa, kylmähuone ja mitä niitä meillä kaikilla on. Kyllä täällä pidetään pelaajasta ja tyhmästä maalivahdistakin huolta. Hemmetin turvallinen olo on, eikä ihme, että täältä palataan usein jopa ennen aikataulua kentälle.

Itse kuntouttaminen ei ole alkuunkaan miehen mieleen.

– Meikäläinen on nyt kaikissa paikoissa, missä en haluaisi. Mutta en maalissa, minne kuulun. Minua ei välttämättä ole tehty punttisalille ja kuntouttamaan. Tämä on kuin triplarankkari, että kolme kertaa yhtä kovaa pitää tehdä töitä.

– Fyysisesti olen enemmän rikki kuin normaalissa arjessani. Treenikeskukseen, himaan, ja aina pitää vetää päikkärit ja ihan loppu koko ajan. En saa edes bisseä, ei välttämättä ole toipumisprosessissa ideaalein palautusjuoma, Hradecky naurahti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.