Formula 1 -kuski Kimi Räikkönen sijoittui lopulta kolmanneksi Yhdysvaltain GP:ssä viikonloppuna. Lopussa Max Verstappen pääsi Räikkösen ohi viimeiselle palkintopaikalle, mutta Verstappen sai viiden sekunnin aikasakon käytyään ohitustilanteessa radan ulkopuolella ja hyötyneen siitä. Näin ollen Räikkönen nousi neljänneltä sijalta kolmanneksi.

Aiemmin Räikkönen oli päästänyt Ferrarin tallitoverinsa Sebastian Vettelin ohitseen tallin määräyksestä.

Englantilainen Autosport kehui räikkösen viikonlopun esitystä ja antoi suomalaiselle arvosanan seitsemän. Aiemmin sama lehti on kritisoinut Räikköstä kovaan sävyyn, mutta nyt tuli positiivinen palaute.

– Yksi Räikkösen parhaita viikonlopuista tällä kaudella, vaikka ei täydellinen. Ilman Ferrarin päivityspakettia jääminen selittää tappion vauhdissa tallitoveri Sebastian Vettelille. Hän alisuorittu aika-ajoissa Q3-osiossa, minkä lisäksi hänellä oli ongelmia Valtteri Bottaksen kanssa. Kaikesta huolimatta hän ajoi ehjän kisan ja sai hyvän tuloksen, lehti kirjoitti.

Yksikään kuljettaja ei saanut kisasta kymppiä, mutta arvonan yhdeksän pokkasivat Lewis Hamilton, Verstappen, Esteban Ocon, Carlos Sainz ja Fernando Alonso.