Kerttu Niskanen nousi Tour de Skin päätöskisassa hienosti kokonaiskilpailun toiseksi. Kiertueen voittoa juhli Ruotsin Frida Karlsson.

Niskanen lähti kisaan kolmannelta sijalta ja sijoittui raastavassa loppunousussa neljänneksi. Hän kuitenkin jätti kokonaiskisassa toisena olleen Tiril Udnes Wengin selvästi taakseen nousten toiseksi. Niskanen otti pahasti väsähtänyttä Karlssoniakin yli minuutilla kiinni, mutta ruotsalaisen etumatka piti loppuun saakka.

Karlsson oli todella huonossa kunnossa päästessään maaliin ja tarvitsi lääkintöhenkilökunnan hoitoa. Hän ei ollut muun muassa palkintojenjakotilaisuudessa.

Karlsson voitti kokonaiskisan lopulta 33 sekunnin erolla ja Niskanen jätti Udnes Wengiä 14 sekuntia. Anne Kyllönen oli 19.

Kokonaiskisan kakkospaikasta Niskanen tienasi noin 60 000 euroa. Siihen päälle tuli vielä osakilpailujen palkintorahat.

Miehissä Johannes Hösflot Kläbo sijoittui viimeisellä etapilla kuudenneksi häviten voittaja Simen Hegstad Krügerille 45,5 sekuntia. Kläbon etumatka silti kesti, sillä kokonaiskilpailussa kaksikon välistä eroa oli lähes minuutin verran. Kolmanneksi kokonaiskilpailussa oli Hans Christer Holund (+1.21,3) ja neljäs Federico Pellegrino (+1,44,4).

Parhaana suomalaisena Perttu Hyvärinen oli 18. ja Markus Vuorela 33.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavillaan esittävät kaikki maastohiihdon maailmancupin sekä Suomen Cupin kilpailut.