New York Rangers on saanut käännettyä tähtipelaajansa Artemi Panarinin ”pakkoloman” henkiseksi voimavaraksi. Rangers voitti viime yön NHL-kierroksella Buffalon 3-2. Mikään ihmeellinen mittari Buffalo ei tällä hetkellä ole, mutta voitot ovat voittoja: vielä reilu viikko sitten Rangers oli putoamassa pudotuspelitaistelusta, nyt tuntuma on viivaan on yhä olemassa.

Kun Panarin on poissa, muiden täytyy nostaa suoritustasoaan. Aiemman poissaolon aikana kukaan ei tähän pystynyt, nyt Chris Kreiderin johdolla on alkanut tapahtua. Kreider teki jälleen yöllä maalin ja nousi samalla maalitilastossa toiselle kymmenelle.

Vielä positiivisempi uutinen on, että viime varauskierroksen ylivoimainen ykkösnimi, Alexis Lafreniere, alkaa päästä sinuiksi sarjan kanssa. Pisteitä kertyy pikkuhiljaa, eilisyönä maali.

Suomalaispelaajista framilla oli kaksi kahden maalin miestä: Pittsburgin Kasperi Kapanen teki kaksi maalia, samoin Carolinan Sebastian Aho. Kapasen maalit tahdittivat Penguinsin 5-2 -voittoon Philadelphiasta ja Ahon tupla Carolinan voittoon Nashvillesta.

V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay näyttävät kauden kaikki NHL-ottelut.