Viaplayn laatudokumenttisarjat saavat jatkoa kun “Max Verstappen: Anatomy of a Champion” saa ensi-iltansa 2. huhtikuuta lähtien.

Kolmiosainen sarja tarjoaa katsojille ainutlaatuisen katsauksen nuoren tähtikuljettajan elämään autourheilun korkeimmalla tasolla. Sarja keskittyy Verstappenin maailmanmestaruuskauteen 2022 mutta siinä myös taustoitetaan tapahtumia kuljettajan lapsuuden kautta, sekä syvennytään Verstappenin läheiseen suhteeseen isäänsä Jos Verstappeniin. Sarja on katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa. 

 ‘Max Verstappen: Anatomy of a Champion’ toivottaa katsojat ja Formula 1 -fanit tervetulleiksi Max Verstappenin maailmaan avaten ennennäkemätön pääsyn hänen arkeensa, paljastaen ensimmäistä kertaa monimutkaisen yksilön ihmeellisen lahjakkuuden takana. Sarja näyttää lähietäisyydeltä kuinka vielä varsin nuori Max pyrkii täydellisyyteen ja tuntee usein valtavan mediahuomion ja velvollisuuksien painon harteillaan.  

– Kuluneen kauden aikana olen antanut Viaplaylle pääsyn maailmaani muodostaaksemme rehellisen ja henkilökohtaisen katsauksen uraani ja elämääni. Vaikka tarina on tietysti hyvin tuttu itselleni, toivon, että tämä antaa katsojille mahdollisuuden nähdä, mikä kaikki ympärilläni on vaikuttanut tähänastisen menestyksen saavuttamiseen. Toivon myös, että se antaa faneille ympäri maailmaa enemmän tietoa kovasta työstä, omistautumisesta ja intohimosta, joka liittyy kilpailemiseen moottoriurheilun korkeimmalla tasolla. Olen ylpeä siitä, mitä olemme saavuttaneet yhdessä, ja toivon, että voimme jatkaa matkaa yhdessä saavuttaaksemme vieläkin enemmän, kuvailee Max Verstappen uutta dokumenttisarjaa Viaplayn tiedotteessa.

Isän roolin merkitys

Sarja sukeltaa syvälle Maxin henkilökohtaiseen elämään tutkimalla hänen läheistä sidettään isäänsä Josiin, jolla on ollut ratkaiseva rooli Maxin menestyksen polun muokkaamisessa.  

Perheen ja ystävien haastattelujen kautta dokumentti maalaa kuvan kiihkeän päättäväisestä ja motivoituneesta nuoresta miehestä, joka on syntynyt kilpa-ajajien ja riskinottajien perheeseen. Kaikesta huokuu kuljettajan syvä rakkaus ja kunnioitus isäänsä ja kilpaurheilua kohtaan.  

– Monilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, mitä sinun on tehtävä päästäksesi urheilun huipulle.   

– ’Max Verstappen: Anatomy of a Champion’ on henkilökohtainen ja rehellinen kuvaus suhteestamme isänä ja poikana. On ollut uskomatonta seurata poikani kasvamista yhdeksi urheilun kaikkien aikojen parhaista kuljettajista, ja olen niin ylpeä siitä, että olen aloittanut tämän matkan yhdessä hänen kanssaan. Toivon, että tämä sarja auttaa katsojia arvostamaan kaikkien mukana olevien uhrauksia ja kovaa työtä mitä vaatii pääsy lajin korkeimmalle huipulle. Olen erittäin ylpeä Maxista, ja toivon, että hänen faninsa nauttivat tästä ainutlaatuisesta lähikuvauksesta, sanoo Jos Verstappen.

”Max Verstappen: Anatomy of a Champion” on odotettu uutuussarja yhdestä urheilumaailman suurimmista nimistä ja pakollinen lisäys katselulistalle kaikille Formula 1:n faneille ja muille katsojille, jotka arvostavat laadukkaita ja koskettavia kuvauksia huippu-urheilijan elämästä.  Sarjan ensimmäinen osa saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplayssa sunnuntaina 2.4. Seuraavat osat ilmestyvät peräkkäisinä viikkoina aina sunnuntaisin.

Lähde: Viaplayn tiedote