US Open jatkoi viime yönä San Diegon Torrey Pinesin kentällä. Kilpailun puolivälin jälkeen kärjessä nähdään yllätyskaksikko.

Kilpailua ensimmäisen kierroksen jälkeen johtanut Russell Henley jatkaa edelleen kärjessä hänen saadessa toisella kierroksella tuloksen yksi alle parin. Hänen rinnalleen nousi yllättäen englantilainen Richard Bland, joka pelasi tuloksen 67 (-4) ja nousi jaetulle kärkipaikalle.

48-vuotias Bland voitti vasta ensimmäisen European Tourin kilpailunsa toukokuussa. Kyseessä oli hänen 478. turnaus. Hän on samalla vanhin pelaaja, joka on ollut US Openin kärkipaikalla puolivälissä.

Louis Oosthuizen ja Matthew Wolff seuraavat lyönnin perässä. Isoista nimistä Bubba Watson ja Jon Rahm jakavat kolmatta sijaa tuloksella -3.

Toisella kierroksella hyvissä asetelmissa olleet Brooks Koepka ja Rory McIlroy menettivät asemiaan. Koepka on nyt ihannetuloksessa kahden kierroksen jälkeen ja McIlroylla on yksi yli parin. Heikon avauskierroksen jälkeen Bryson DeChambeau paranteli asemiaan ja nousi Koepkan kanssa samaan tulokseen.

US Openin kolmas kierros pelataan ensi yön aikana.

Elisa Viihde Viaplay, V sport urheilu ja V sport golf näyttävät kilpailun suorana lähetyksenä.