Kuningas Jari Litmanen arvioi: ”Messi saattaa pelata viimeisen pelinsä Barcasssa”

© Kuva: Getty Images

Suomalaisen jalkapallon kuningas, Jari Litmanen, pohti perjantaina alkavia Mestarien liigan jatko-otteluja Unibetin ”Kuninkaan puhe” -podcastissa. Litmasen näkemyksen mukaan Lionel Messi saattaa vaihtaa maisemaa, mikäli Barcelona putoaa Napolia vastaan jatkosta. Entinen Barcelonan pelaaja Litmanen näkee, että seura on tällä vaikeassa tilanteessa.

– Seurajohto erotti käsittämättömällä tavalla valmentaja Ernesto Valverden siinä vaiheessa, kun joukkue johti sarjaa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun minä muistan Lionel Messin kommentoineen näin paljon epäluottamustaan seurajohtoa kohtaan ja kertonut lähtöhaluistaan, Litmanen kertoi podcastissa.

– Osa siitä on varmasti turhautumista ja joukkueen puolustamista kapteenin roolissa. Mutta on hyvin paljon mahdollista, että tappiolla Napolia vastaan Lionel Messi pelaa viimeisen pelinsä Barcelona-paidassa, Litmanen sanoo.

Barcelona ja Napoli kohtaavat neljännesvälierien toisessa ottelussa lauantaina. Ensimmäinen ottelu päättyi 1-1.

– Barcelonalle tämä on ihan käsittämättömän iso peli. Mestarien Liigan voitto antaisi paljon anteeksi tämän kauden osalta. Napolilla taas on vain ja ainoastaan voitettavaa. Ei Barcelona todennäköisesti tätä peliä häviä, mutta esimerkiksi 2–2-tasapelillä Napoli jatkaisi, Litmanen sanoi ”Kuninkaan puhe” -podcastissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.