Jalkapallon Veikkausliigaan kaudeksi 2020 noussut TPS on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Jere Koposen kanssa. 27-vuotias Koponen siirtyi TPS:ään kesken Ykkösen kauden 2019 Liettuan pääsarjassa, A Lygassa, pelaavasta FK Palangasta.

Koponen pelasi loppukaudesta TPS:ssä neljä Jalkapallon Ykkösen ottelua sekä seuran molemmat liigakarsintaottelut KPV:tä vastaan. Koponen ei päästänyt liigakarsinnoissa maaliakaan selkänsä taakse.

Jere Koponen debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2013 ja hän on pelannut sen jälkeen 42 liigaottelua FC Interin ja SJK:n paidassa.

– Oli hienoa päästä mukaan TPS:n projektiin kesken kauden ja oli totta kai upeaa, että sain antaa oman panokseni loppukaudella kentällä. TPS-kannattajat tekivät suuren vaikutuksen ja karsintamatsien tunnelma oli hienointa, mitä olen urallani koskaan kokenut, Koponen kiittelee.

– On hienoa päästä aloittamaan taas täysin uusi projekti. Olen viihtynyt seurassa erinomaisesti ja positiivisin mielin odotan jo yhteisiä harjoituksia sekä starttia kohti liigakautta.

Lähde: TPS:n verkkosivut