Tehdäänkö nyt suomalaista maajoukkuehistoriaa – leiri yhtä aikaa kahdessa eri maassa

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen naisten käsipallomaajoukkue pääsee pitkästä aikaa kokoontumaan yhteen ja valmistautumaan kohti joulukuun alun MM-karsintaa, kun maajoukkue leireilee syys-lokakuun vaihteessa. Poikkeuksellisten aikojen takia leirikin järjestetään varsin poikkeuksellisesti kahdessa eri maassa.

Ruotsissa pelaavat maajoukkuepalaajat kokoontuvat päävalmentaja Tomas Westerlundin johdolla leirille Kristianstadiin ja Suomessa pelaavista pelaajista koottu ryhmä puolestaan samaan aikaan valmentaja Ken Sireniuksen ja maalivahtivalmentaja Vanja Radicin johdolla Kisakallioon.

– Tähän järjestelyyn päädyttiin, kun kuulimme että karanteenimääräykset ovat edelleen voimassa, mutta leiri halutaan pitää eikä sitä voida siirtää. Seuraavan kerran kun kokoonnumme, edessä ovat jo karsinnat – olettaen toki, että ne pystytään aiotulla aikataululla pelaamaan, Westerlund viittaa Käsipalloliiton tiedotteessa MM-karsintaturnaukseen, joka on määrä pelata joulukuun alussa Turkissa.

– Ruotsin puolen leirille tulee yhdeksän pelaajaa ja pääsemme harjoittelemaan täällä myös Kristianstadin kanssa. Suomessa pelaavia pelaajia on sitten hiukan enemmän koolla Kisakalliossa Kenin vetämänä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.