Tappara-luotsi hyppäsi Ilvekseen

Hienon kauden jääkiekkoliigassa pelannut Ilves julkisti keskiviikkona valmennusryhmänsä sekä uusia pelaajia.

Marko Ojanen, 46, ja Pasi Saarinen, 42, liittyvät Ilveksen liigajoukkueen valmennusryhmään 1+1-vuotisilla sopimuksilla. Uusina pelaajina Ilvekseen siirtyvät hyökkääjät Taavi Vartiainen, 25, ja Joni Ikonen, 20, sekä puolustaja Santeri Airola, 19. Vartiaisen ja Airolan sopimukset ovat 2+1-vuotiset ja Ikosen kaksivuotinen.

Ilveksen liigajoukkueen uuden valmennusryhmän muodostavat päävalmentaja Jouko Myrrä, 51, apuvalmentajat Marko Ojanen ja Pasi Saarinen, maalivahtivalmentaja Markus Korhonen, 44, sekä fysiikkavalmentaja Juha Koskela, 45. Joukkueenjohtajana toimii Timo Peltomaa, 51.

Paikallisvastustajan riveistä Ilvekseen siirtyvä Ojanen aloitti valmennusuransa Tapparan C-nuorissa kaudella 2008-2009. Seuran Liiga-joukkueessa hän toimi apuvalmentajana yhdeksällä kaudella saavuttaen Suomen mestaruuden ja neljä SM-hopeaa. Kaudella 2016-2017 Ojanen työskenteli Tapparassa junioritoiminnan urheilukoordinaattorina, minkä lisäksi hän on toiminut Suomen nuorisomaajoukkueissa apuvalmentajana ja vuosina 2015-2017 A-maajoukkueen videovalmentajana. Pelaajana Ojasen tilille kertyi pudotuspelit mukaan luettuna 763 Liiga-ottelua, alle 20-vuotiaiden MM-pronssi, Suomen mestaruus ja kaksi SM-hopeaa.

– Tunnemme hyvin Marko Ojasen työmoraalin, jolla hän paneutuu valmentamiseen liittyviin asioihin niin jää- ja oheisharjoittelussa kuin yksilöiden valmentamisessakin. Markolla on pitkä kokemus ja selkeät vahvuutensa apuvalmentajana toimimisessa, ja yksilöiden kehittämisen saralla hän on vastannut monien suomalaisten pelaajien valmentamisesta myös omalla ajallaan. Hän oli ykkösvaihtoehtomme tähän rooliin, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme tehtävään haluamamme henkilön, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela tamperelaisten verkkosivuilla.

Lähde: Ilveksen verkkosivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.