Tapparan ja Red Bull Münchenin välieräkoitos Champions Hockey Leaguessa on kokenut koronapandemian vuoksi takaiskuja, mutta tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että finaalipaikka pystytään ratkaisemaan tiistaina 1. helmikuuta Tampereella.

– Kyllä tätä peliä on odotettu. Pari kertaa olemme joutuneet jo pettymään, kun peliä ei pystytty pelaamaan. Harmi vaan se, että yleisöä ei pääse paikan päälle, mutta toivottavasti mahdollisimman moni kannustaa telkkarin välityksellä, Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola pohtii CHL:n tiedotteessa.

Tapparan edellisestä ottelusta Liigassa on aikaa lähes kaksi viikkoa.

– Seitsemän päivää olimme kokonaan poissa hallilta, mutta sitten taas palattiin työpaikalle. Nyt on juuri tällä hetkellä ensimmäistä kertaa koko kaudella se tilanne, että kaikki pelaajat ovat käytettävissä. Katsotaan sitten tiistaina, mikä on sen hetken tilanne, Tapola sanoo.

Tiistain ottelun voittaja kohtaa Champions Hockey Leaguen finaalissa ruotsalaisen Röglen. Kauden huipennus pelataan tiistaina 1. maaliskuuta. Tapola tietää, että finaalipaikka ei helpolla irtoa.

– Münchenin vahvuus on kamppailupelaamisessa. Heillä on todella kokenut ja rutinoitunut joukkue, joka on vahvimmillaan tällaisissa paikoissa, Tapola alleviivaa.

Lähde: CHL:n tiedote