NFL:n pudotuspelit jatkuivat lauantaina ja varhain sunnuntaina kahdella puolivälieräottelulla. Kumpikin peleistä tarjosi draamaa ja jännitystä aivan viimeisille sekunneille – ja kumpikin peleistä päättyi altavastaajan yllätysvoittoon.

Oman divisioonansa voittanut Tennesee Titans ei pystynyt karistamaan takiaisena ottelussa roikkunutta Bengalsia kotikentällään ja lopulta peli ratkesi viimeisen sekunnin suoritukseen. Bengalsin satutarina sai jatkoa, kun potkaisija Evan McPherson aloitti villit voittojuhlat iskemällä potkumaalin, johon peliaika päättyi. Bengals jatkoi sensaatiomaisesti matkaansa neljän parhaan joukkoon lukemin 19-16.

Yön ottelusta Packersin ja San Franciscon välillä odotettiin todennäköisesti kauden MVP-pelaajan arvonimellä kauden jälkeen palkittavan Aaron Rodgersin näytöstä. Alku näyttikin hyvältä, sillä Packers iski heti ottelun alussa ensimmäisen touchdowninsa. Harva olisi uskonut tuossa vaiheessa, että touchdown jäisi Packersin ainoaksi koko ottelussa.

Armottoman talvisten olosuhteiden oletettiin satavan Packersin laariin lämpöön tottuneiden kalifornialaisten sijaan, mutta lumisade ja liukas kenttä tuntuivat olevan San Franciscon etu. Molempien puolustukset pysäyttivät vastustajan hyökkäykset kerta kerran jälkeen ja viime hetkillä peli oli 10-10. Ottelun viimeiseksi jääneen driven seurauksena San Franciscon Jimmy Garoppolo ja vahva juoksupelaaminen toi pallon potkumaalietäisyydelle. Kokenut potkaisija Robbie Gould ei erehtynyt, San Francisco meni jatkoon ja Packers lähti lomille.

Ottelun jälkeen alkoivat spekulaatiot Rodgersin jatkamisesta välittömästi. Parastaan huippupelaaja ei tosiaan saanut itsestään irti, mutta suurin syy tappioon löytyy kentän laidalta. Tietyt valmennuksen ratkaisut puhuttivat paljon ja erityisesti erikoisjoukkuepelaamisessa San Francisco vei isäntiä täydellisesti. Ei olisi ihme, jos Packersin virheet johtaisivat henkilövaihdoksiin tällä sektorilla.

Sunnuntaina ja varhain maanantaina selviää lauantain voittajien vastustajat. Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa kohtaavat hallitseva mestari Tampa Bay ja Rams. Lähetys Elisa viihde Viaplayn ja V-sportin kanavilla alkaa 21.55 ja selostuksesta vastaa Mika Laurila. Kello 01.25 aloittavat Chiefs ja Bills oman kamppailunsa. Myös tämä ottelu on seurattavissa Elisa Viihde Viaplayn ja V-sportin kanavilla.