James Harden oli jälleen huippuvireessä viime yön NBA-kierroksella. Partamies heilutti tahtipuikkoa, kun Nets jatkoi voittokulkuaan, tällä kertaa Indianaa vastaan. Ilman Kyrie Irvingia, Kevin Durantia ja Blake Griffinia pelannut Nets voitti 124-115 – ja Harden iski pöytään lukemat 40 pistettä, kymmenen levypalloa ja 15 korisyöttöä. Indianan Domentas Sabonis ylsi myös triplatuplaan, mutta toisen polven tähden hyvästä illasta huolimatta Harden oli Pacersille liikaa.

Washingtonin Russell Westbrook kirjasi triplatuplan lukemin 24/14/10, mutta Wizards hävisi Sacramentolle. Warriorsin Draymond Green onnistui puolestaan triplatuplassa, kun Houston kaatui lukemin 108-94.

Dallasin Luka Doncic keskittyi omassa ottelussaan pisteiden tekoon: hän teki 42 pistettä, kun Mavs voitti Clippersin 105-89. Giannis Antetokuonmpon triplatuplaputki katkesi Philadelphiaa vastaan, mutta se tuskin kreikkalaista harmitti: voitto tuli lukemin 109-105 ja mies teki 32 pistettä ja kahmi 15 levypalloa.

Lauri Markkasen pistesaldo jäi tällä kertaa kymmeneen. Chicago hävisi ottelunsa San Antoniolle ottelussa, jossa dominoiva pelaaja oli San Antonion itävaltalaissentteri Jakob Poeltl, joka teki 20 pistettä ja napsi peräti 16 levypalloa.