Liiga-tulokas Turun Palloseura vahvistuu todellisella huippuhyökkääjällä, kun Susanna Tapani siirtyy joukkueen riveihin. Keskushyökkääjää pidetään yhtenä suomalaisen jääkiekkoilun huippunimistä.

25-vuotias Tapani on innoissaan uudesta haasteesta.

– Olen asunut kymmenen vuotta Turussa ja kieltämättä olen jo turkulaistunut. Hienoa, että TPS:n naiset pelaavat Liigaa ja pääsen osaksi tätä tarinaa. Turussa on tarjolla loistavat puitteet pelata ja harrastaa jääkiekkoa. Toivon sydämestäni, että rohkaisen nuoria tyttöjä ja naisia jääkiekon pariin, viestittää Tapani TPS:n tiedotteessa.

– Tykkään haasteista ja yhtä lailla olen tykännyt pelata joukkueissa, jotka ovat lähtökohtaisesti altavastaajia. Jokainen peli on uusi mahdollisuus ja sillä asenteella me iskemme myös uuteen kauteen, Tapani jatkaa.

Myös valmennusjohto on mehuissaan huippuhyökkääjän sopimuksesta.

– Valmennus on todella ylpeä, että saamme Suomi-kiekon johtavan pelaajan joukkueeseemme. Susanna on kansainväliselläkin tasolla aivan maailman eliittiä. Saamme nuoreen ja suht kokemattomaan joukkueeseen mahtavan esimerkillisen urheilijan, joka tuo varmasti lisää ryhtiä joukkueeseen, TPS:n päävalmentaja Hanna Karelius kertoo.

Lähde: TPS:n tiedote